הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת טורטליני במילוי פטריות וגבינה
2 בצלים חתוכים לפרוסות
1 סלסלת פטריות חתוכות לפרוסות
2 פלפלים אדומים חריפים (יבשים)
1 גבעול עלי מרווה (עלים בלבד)
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
לבשל את הטורטליני במי מלח לפי הוראות היצרן לסננן ולשים בצד.
במחבת עם שמן זית לטגן את הבצל והפלפלים עד לקבלת גוון זהוב.
להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן.
להוסיף את עלי המרווה ולתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
להוציא מהמחבת ולשים בצד.
באותו שמן לטגן את הטורטליני עד לקבלת גוון זהוב בשני הצדדים.
להוסיף לטורטליני את תערובת הבצל והפטריות ולתקן בתיבול ולטגן עוד מספר דקות,
להגיש חם.
בתאבון .
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון
