חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
קורט מלח
½ כוס סוכר
1 כף מים
1 כף ליקר
1 כף שמן
3 כפות קמח, או פירורי ביסקוויטים
50 גר' אגוזי מלך קצוצים
לציפוי:
1 שמנת מתוקה
1 כף סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם המלח ובהדרגה מוסיפים את הסוכר עד לרמת קצף יציב.
טורפים את החלמונים, מוסיפים להם את המים, הליקר והשמן וממשיכים לבחוש לתערובת חלקה. מקפלים בעדינות לקצף החלבונים. מוסיפים את הקמח או את פירורי הביסקוויטים והאגוזים ומקפלים בעדינות.
יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית - קוטר 28 ס"מ, ואופים בחום בינוני כ-35 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
כשהעוגה קרה מצפים אותה בקרם השמנת.
להניח בקירור לפחות 24 שעות.
מגיש: אלה טלמור
מקור: חדוות הבישול
שתף את המתכון