חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
7 ביצים
1כפית נס קפה
4 כפות קוניאק
1 חב` מרגרינה
1 כוס אגוזים + אגוזים לקישוט
2 כפות קמח מצות או קמח רגיל
½1 כפיות אבקת אפייה
1 וחצי כוס סוכר
2 כפות אבקת סוכר
¼ כוס מים
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
200 גרם שוקולד מריר - להמיס על אדים
7 ביצים - להפריד את החלמונים מהחלבונים
לחלמונים להוסיף -
1 כפית נס קפה
2 כפות קוניאק
1 חבילת מרגרינה ללא מלח
½ כוס סוכר
ולערבב היטב את כל החומרים ולהכניס לשוקולד המומס עד שכל התערובת אחידה חלקה ובצבע מוקה.
להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר.
ולהוסיף לסיר השוקולד והחלמונים, בעדינות בתנועת עטיפה
מהתערובת להוציא כוס קרם ולהכניס למקרר.
1לערבב בקערה קטנה כוס אגוזים קצוצים + 2 כפות קמח מצה +כפית וחצי אבקת אפייה.
ולהוסיף לסיר קרם השוקולד .
לאפות בתבנית משומנת , בחום בינוני כ ½ שעה.
לא להבהל, גובה העוגה יורד בגמר האפייה.
להרטבה העוגה להכין:
2 כפות אבקת סוכר
¼ כוס מים
2 כפות קוניאק
לאחר שהעוגה התקררה מעט, לפזר עליה את הנוזל
ומעל את כוס הקרם שנמצא במקרר.
להכניס למקרר למשך שעתיים ורק אח"כ לצפות את העוגה
בשיכבה השלישית:
להקציף לקצף חזק 1 שמנת מתוקה + 1 אינסטנט פודינג וניל
למרוח על העוגה ולקשט באגוזים מגורדים.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון