חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט לקח עם פירות וקצפת משמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות מבצק טורט עם מילוי וציפוי פירות וקצפת, במקום האופן המוסבר במתכון למילוי, אפשר לחתוך את העוגה לרוחבה פעם או פעמיים ולשים קרם ופירות לסירוגין אם רוצים יותר קרם אפשר להכין אותו עם אינסטנט פודינג + 1 שמנת מתוקה + 1 כוס חלב והפירות בהתאם למה שאוהבים - אני אוהב מאד את השילוב עם אננס מקופסה
טורט לקח עם פירות וקצפת משמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שכבות מבצק טורט עם מילוי וציפוי פירות וקצפת, במקום האופן המוסבר במתכון למילוי, אפשר לחתוך את העוגה לרוחבה פעם או פעמיים ולשים קרם ופירות לסירוגין אם רוצים יותר קרם אפשר להכין אותו עם אינסטנט פודינג + 1 שמנת מתוקה + 1 כוס חלב והפירות בהתאם למה שאוהבים - אני אוהב מאד את השילוב עם אננס מקופסה
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח אסם
קליפת לימון מגורדת
1 שמנת מתוקה
½ קופסת מישמש
דובדבנים מסוכרים
50 גרם אגוזים
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים והסוכר.
להקציף את החלמונים וקליפת הלימון ולהוסיף תוך כדי הקצפה את הקמח.
לערבב הכל ולאפות בתבנית עגולה משומנת בחום נמוך.
לקרר את העוגה, להוציא את פנים העוגה ( לצייר עגול קטן יותר מהעוגה ולחתוך אותו אבל לא עד לתחתית תיווצר צורה של כוס – קערה).
את פנים העוגה שמוציאים לפורר ולהוסיף מעט מיץ מישמש ולהוסיף לאט חתיכות מישמש ודובדבנים.
להקציף את השמנת ולשים על העוגה בשכבות שמנת ופירות.
מגיש: בני
מקור:
שתף את המתכון