הוראות הכנה
מרכיבים
לטורט:
5 ביצים מופרדות
5 כפות (60 גר'') סוכר
150 גר'' שוקולד מריר
1 כפית אבקת קפה נמס מומסת ב- 1 כף ליקר תפוזים
לקרם:
40 גר'' חמאה
2 כפיות אבקת קפה נמס
70 גר'' שוקולד מריר - קצוץ
2 ביצים מופרדות
1 כף סוכר
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפיות אבקת קפה נמס
1 כף סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180°c.
מקציפים חלמונים עם 3 כפות סוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.
ממיסים שוקולד במיקרוגל מוסיפים לשוקולד המומס את הנס קפה המומס בליקר תפוזים ומערבבים.
מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים.
מקציפים חלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתערובת שחלמונים-שוקולד.
אופים 45 דקות . בתום האפייה החלק הפנימי נשאר רטוב קצת וזה בסדר. מרכז העוגה ישקע ובשקע יהיה מילוי קרם .
לקרם:
ממיסים במיקרוגל חמאה קפה נמס ושוקולד עד לקבלת קרם חלק. מוסיפים חלמונים ומערבבים.
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף ומקפלים לתוך תערובת השוקולד. יוצקים על השקע שנוצר בעוגה ומצננים.
לציפוי:
מציפים שמנת מתוקה עם אבקת הנס קפה והסוכר ומצפים את העוגה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
