חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט קפוצ'ינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט קפוצ'ינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לטורט:
5 ביצים מופרדות
5 כפות (60 גר'') סוכר
150 גר'' שוקולד מריר
1 כפית אבקת קפה נמס מומסת ב- 1 כף ליקר תפוזים
לקרם:
40 גר'' חמאה
2 כפיות אבקת קפה נמס
70 גר'' שוקולד מריר - קצוץ
2 ביצים מופרדות
1 כף סוכר
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפיות אבקת קפה נמס
1 כף סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180°c.
מקציפים חלמונים עם 3 כפות סוכר עד לקבלת תערובת אוורירית.
ממיסים שוקולד במיקרוגל מוסיפים לשוקולד המומס את הנס קפה המומס בליקר תפוזים ומערבבים.
מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים.
מקציפים חלבונים עם 2 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתערובת שחלמונים-שוקולד.
אופים 45 דקות . בתום האפייה החלק הפנימי נשאר רטוב קצת וזה בסדר. מרכז העוגה ישקע ובשקע יהיה מילוי קרם .
לקרם:
ממיסים במיקרוגל חמאה קפה נמס ושוקולד עד לקבלת קרם חלק. מוסיפים חלמונים ומערבבים.
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף ומקפלים לתוך תערובת השוקולד. יוצקים על השקע שנוצר בעוגה ומצננים.
לציפוי:
מציפים שמנת מתוקה עם אבקת הנס קפה והסוכר ומצפים את העוגה
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון