הוראות הכנה
מרכיבים
לבלילה..6- ביצים
3/4-כוס סוכר
1-כוס קמח תופח
לקרם שוקולד..
200-גרם מרגרינה חתוכה לקוביות גדולות
100-גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות
1/2 -כוס סוכר
4-כפות קקאו
1-כפית ברנדי/רום
1/4-כוס מים
לקרם שמנת..
2-שמנת מתוקה
6-כפיות אבקת סוכר
6-כפיות פודינג וניל
אופן ההכנה
לערבב בסיר בישול סוכר וקקאו..להוסיף מים ומרגרינה,לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהמרגרינה נמסה לגמרי..להוסיף שוקולד וברנדי,לערבב טוב ולהסיר מהאש..לצנן.
בקערת מערבל להקציף את החלבונים וסוכר לקצף יציב וקשה, להוסיף חלמונים{להנמיך דרגת מהירות לבינונית},3/4-מכמות קרם שוקולד המבושל..להוסיף קמח ולהמשיך לערבב עוד כחצי דקה.
לאפות בתבנית מס'26 מרופדת בנייר אפיה ומשומנת כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות..לצנן ולחצות את העוגה.
להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ופודינג וניל לקרם יציב כ-2-3 דקות.
חצי מכמות הקרם לפזר באופן אחיד על חלק תחתון של העוגה,לכסות בחלק השני ולפזר את הקרם שנותר מעל.
לשפוך מעל את קרם שוקולד הנותר ולקרר במקרר שעתיים.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
