הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים שלמות
½1 כוסות סוכר
מיץ מ-1 לימון
½ כוס שמן קנולה
½1 כוס קמח רגיל
1 כף תמצית וניל
לקרם: 4 כפות קקאו
4 כפות סוכר
2 כפות תמצית וניל
2-3 כפות מים מהברז
1/3 חבילה גולדבנד
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה ל-170°c.
2. מבשלים את מוצרי הקרם על אש קטנה (לא להרתיח את המרגרינה) ולהניח בצד לקירור.
3. מקציפים את הביצים (שלמות) + הסוכר כ- 8 דקות
4. מוסיפים תוך ערבוב במהירות נמוכה: תמצית וניל, לימון, קמח ושמן.
5. יוצקים את הקרם פנימה ומערבבים ביד 3 סיבובים (שיראה כמו שיש)
6.יוצקים לתבנית משומנת.
7. אופים בתנור מחומם מראש (.170°c ) במשך כ- 30 דקות (או עד שקיסם יוצא יבש).
לא לייבש אותה.
בתיאבון
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון
