חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה אוורירת וטעימה מאוד
טורט תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה אוורירת וטעימה מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים-מופרדות לחלבונים וחלמונים
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
קליפה מגורדת מלימון אחד
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס מיץ תפוזים (אפשר גם מיץ פריגת)
לציפוי: 1/4 כוס מיץ תפוזים + 1 כף סוכר
אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם 1 כוס סוכר.
בקערה נפרדת לערבב חלמונים, שמן, קליפת לימון וחצי כוס סוכר
לבלילת החלמונים להוסיף בהדרגה קמח ,אבקת אפיה ומיץ תפוזים, לערבב . ולהוסיף בהדרגה
את הקצף בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית אפיה משומנת ולאפות בחום בינוני כ-40 דקות, זמן האפיה תלוי בעוצמת
התנור תבדקו לפני שאתם מוציאים את העוגה.
כשהעוגה חמה לצקת את הציפוי, לאחר קירור מוחלט של העוגה לפזר אבקת סוכר.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון