הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים-מופרדות לחלבונים וחלמונים
1/2 1 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
קליפה מגורדת מלימון אחד
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס מיץ תפוזים (אפשר גם מיץ פריגת)
לציפוי: 1/4 כוס מיץ תפוזים + 1 כף סוכר
אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם 1 כוס סוכר.
בקערה נפרדת לערבב חלמונים, שמן, קליפת לימון וחצי כוס סוכר
לבלילת החלמונים להוסיף בהדרגה קמח ,אבקת אפיה ומיץ תפוזים, לערבב . ולהוסיף בהדרגה
את הקצף בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית אפיה משומנת ולאפות בחום בינוני כ-40 דקות, זמן האפיה תלוי בעוצמת
התנור תבדקו לפני שאתם מוציאים את העוגה.
כשהעוגה חמה לצקת את הציפוי, לאחר קירור מוחלט של העוגה לפזר אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
