הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר טחון
2-3 בצלים קצוצים דק
שמן
מלח
פלפל שחור
בהרת
תוספות וגיוונים:
1 קופסא רסק עגבניות
2 כוסות מים
1 קופסא של פטריות
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן במחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לרכות ושקיפות
2. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב מתמיד בכף עץ כדי למנוע גושים והבשר מחליף גוון
3. מתבלים לפי הטעם במלח פלפל שחור ובהרת ומבשלים עוד כ-10 דקות
4. בתאבון
מגיש:
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון
