חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טליאטלה ( פסטה רחבה) עם סרדינים וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טליאטלה ( פסטה רחבה) עם סרדינים וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
225 גר' עגבניות
2 סרדינים, פילה
225 גר' טאגליאטאל
2 כפות שמן זית
6 זיתים שחורים, מגורענים וחתוכים
6 עלי ריחן טרי קצוץ,
מלח , פלפל שחור גרוס
חתיכות של לימון לקישוט
אופן ההכנה
חותכים את העגבניות וסוחטים את הזרעים.
חותכים את הסרדינים לחתיכות בערך 2.5 ס"מ.
מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את ה טאגליאטאל (אל דנטה).
מסננים ושוטפים מוסיפים כף שמן זית ומערבבים – לשמור חם.
לשפוך את שארית שמן הזית על הסרדינים.
טגן בקצרה עד שהסרדין נעשה אטום. הוסף את העגבניות הקצוצות, זיתים וריחן ותבל עם פלפל טחון.
מוסיף את ה טליאטלה עם תערובת הסרדין ומטגן עד לחימומו.
להגיש עם פרוסת לימון.
מגיש: gilai
מקור: TV UK
שתף את המתכון