חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירכי עוף עם בטטה מקורמלת בסויה ותפוחי אדמה מטוגנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירכי עוף עם בטטה מקורמלת בסויה ותפוחי אדמה מטוגנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ירכי עוף
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנטנות
1 כרישה פרוסה דק
1 בצל פרוס דק
2 שיני שום פרוסות דק
1 פלפל צ'ילי פרוס דק
½ כוס רוטב סויה
½ כוס מים
2 כפות צ'ילי חריף מתוק
שמן לטיגון עמוק
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת. מטגנים קלות את קוביות הבטטה לקבלת צבע שחום נאה מכל צד. מערבבים בקערה קטנה את הסויה עם רוטב הצ'ילי ועם המים ויוצקים לבטטות. מבשלים יחד עד שכמעט כל הנוזלים התאדו. מניחים בצד.
בסיר גדול מניחים את הירכיים עם צד העור כלפי מטה ומבשלים כך להוצאת השומן של העור ולקבלת פריכות של העור. לאחר השחמה נאה מוציאים את הירכיים ומכניסים לסיר את הכרישה, הבצל, השום והצ'ילי ומערבבים דקה יחד. מחזירים את העוף מעל השכבה שנוצרה כך שצד העור כעת כלפי מעלה. מוסיפים את קוביות הבטטה ורבע כוס מים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
במקביל מטגנים בשמן עמוק את קוביות תפוחי האדמה. לאחר שהקוביות הופכות פריכות מוסיפים אותם לסיר לחצי שעה האחרונה של הבישול.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון