חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות ואגוזים מוקרמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ירקות ואגוזים מוקרמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים קטנים פרוסים
מלח גס
שמן לטיגון
*******************
קלח ברוקולי חתוך לפיסות קטנות
*******************
¼ ק"ג עגבניות שרי
*******************
8 בצלים קטנים קלופים
1 גזר קלוף ופרוס בעובי 1 ס"מ
כף אבקת מרק בטעם עוף
כוס מים רותחים
*******************
3 ביצים
2/3 כוס חלב
2/3 כוס שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט מגורר
*******************
50 גר' גבינה צהובה מגוררת
60 גר' אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
1. זורים על החצילים מלח ומשהים לניקוז המרירות, שוטפים, מייבשים במגבות נייר
2. מטגנים את החצילים בשמן עד שיזהיבו
3. מבשלים את הברוקולי במי מלח רותחים, מסננים ושומרים חם
4. חורצים את עגבניות השרי בקליפתן (לא קולפים, משאירים עם הקליפה)
5. שמים בסיר את הבצלים, הגזר,המים הרותחים ואבקת המרק
מבשלים עד לריכוך
6. טורפים בקערה את הביצים, החלב,השמנת המתוקה
7. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט
8. מפזרים את הירקות בתבנית
9. יוצקים את תערובת הביצים
10. זורים מעל את הגבינה הצהובה והאגוזים
11.בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180°c , מכניסים את התבנית ואופים
25-30 דקות
12. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון