המתכונים הפשוטים, אלה שכולנו מכירים בגרסה זו או אחרת, הם המתכונים הטובים ביותר. מכינים אותם בצ'יק brושוכחים אותם בתנור לשעה ויותר. br brכשהניחוח שלהם מתפשט בבית, או אז אתם יודעים שעוד מעט ניתן יהיה להוציאם מהתנור. br brזוהי הגרסה שלנו למתכון אהוב זה. לא המצאנו פה את הגלגל, אך שמחנו לשתף אתכם.
|
|
|
|
המתכונים הפשוטים, אלה שכולנו מכירים בגרסה זו או אחרת, הם המתכונים הטובים ביותר. מכינים אותם בצ'יק brושוכחים אותם בתנור לשעה ויותר. br brכשהניחוח שלהם מתפשט בבית, או אז אתם יודעים שעוד מעט ניתן יהיה להוציאם מהתנור. br brזוהי הגרסה שלנו למתכון אהוב זה. לא המצאנו פה את הגלגל, אך שמחנו לשתף אתכם.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א קלופים וחתוכים לפרוסות
2 בטטות קלופות וחתוכות לפרוסות
4 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
2 בצלים חתוכים גס
6-8 שיני שום חתוכים לחצי
ניתן להוסיף : פלפל אדום חתוך, שומר (תתפלאו, אבל זה יוצא מדהים), לפת (כנ"ל), ארטישוק ירושלמי
שמן זית לזילוף
מלח גס
רוזמרין מיובש או עלי רוזמרין טריים (עם הגבעולים)
אופן ההכנה
1. קולפים את הירקות ומניחים בתבנית גדולה של התנור שעליה נייר אפיה.
2. מחממים את התנור לחום של 200°C.
3. מפזרים מלח גס (עם היד, לפי הרגש)
4. מפזרים רוזמרין (כנ"ל, אבל לא יותר מכפית, שלא ייצא מר)
5. בוזקים שמן זית
6. מנערים קצת, או בוחשים בעזרת הידיים ומכניסים לתנור לשעה - שעה וחצי.
מגיש:
מקור: עממי
שתף את המתכון
