חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ירקות שורש בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכונים הפשוטים, אלה שכולנו מכירים בגרסה זו או אחרת, הם המתכונים הטובים ביותר. מכינים אותם בצ'יק brושוכחים אותם בתנור לשעה ויותר. br brכשהניחוח שלהם מתפשט בבית, או אז אתם יודעים שעוד מעט ניתן יהיה להוציאם מהתנור. br brזוהי הגרסה שלנו למתכון אהוב זה. לא המצאנו פה את הגלגל, אך שמחנו לשתף אתכם.
ירקות שורש בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכונים הפשוטים, אלה שכולנו מכירים בגרסה זו או אחרת, הם המתכונים הטובים ביותר. מכינים אותם בצ'יק brושוכחים אותם בתנור לשעה ויותר. br brכשהניחוח שלהם מתפשט בבית, או אז אתם יודעים שעוד מעט ניתן יהיה להוציאם מהתנור. br brזוהי הגרסה שלנו למתכון אהוב זה. לא המצאנו פה את הגלגל, אך שמחנו לשתף אתכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א קלופים וחתוכים לפרוסות
2 בטטות קלופות וחתוכות לפרוסות
4 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות
2 בצלים חתוכים גס
6-8 שיני שום חתוכים לחצי
ניתן להוסיף : פלפל אדום חתוך, שומר (תתפלאו, אבל זה יוצא מדהים), לפת (כנ"ל), ארטישוק ירושלמי
שמן זית לזילוף
מלח גס
רוזמרין מיובש או עלי רוזמרין טריים (עם הגבעולים)
אופן ההכנה
1. קולפים את הירקות ומניחים בתבנית גדולה של התנור שעליה נייר אפיה.
2. מחממים את התנור לחום של 200°C.
3. מפזרים מלח גס (עם היד, לפי הרגש)
4. מפזרים רוזמרין (כנ"ל, אבל לא יותר מכפית, שלא ייצא מר)
5. בוזקים שמן זית
6. מנערים קצת, או בוחשים בעזרת הידיים ומכניסים לתנור לשעה - שעה וחצי.
מגיש: CeliacMom
מקור: עממי
שתף את המתכון