חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדים במחבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון פשוט, אין בו יין או כל דבר אחר שנראה מבטיח, ובכל זאת אלו הכבדים היחידים שאפילו אלו שלא אוכלים כבדים לא יכולים לעמוד בפניו.
כבדים במחבת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון פשוט, אין בו יין או כל דבר אחר שנראה מבטיח, ובכל זאת אלו הכבדים היחידים שאפילו אלו שלא אוכלים כבדים לא יכולים לעמוד בפניו.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבדים שלמים, יפים, מנוקים משאריות שומן
1 בצל גדול חתוך לטבעות דקות
שמן לטיגון
פפריקה, מלח פלפל
אופן ההכנה
פורסים כבדים על צלחת גדולה ומפזרים למעלה בנדיבות פפריקה, פלפל, מלח
הופכים כל כבד בעדינות, ומפזרים שוב תבלינים
מטגנים את הבצל במחבת גדולה עד השחמה קלה
שופכים החוצה את רוב השמן שבו טוגן הבצל, אבל משאירים את הבצל
פורסים את הכבדים על גבי הבצל המטוגן וממשיכים לטגן על אש גבוהה עד צריבת כל הכבדים
הופכים את הכבדים וצורבים אותם מכל הכיוונים (כולל באמצע לאלו שנפתחים ל"פרפר")
מוציאים מהמחבת ומגישים מיד.
מגיש: קיבי
מקור: בטטה
שתף את המתכון