הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבדים שלמים, יפים, מנוקים משאריות שומן
1 בצל גדול חתוך לטבעות דקות
שמן לטיגון
פפריקה, מלח פלפל
אופן ההכנה
פורסים כבדים על צלחת גדולה ומפזרים למעלה בנדיבות פפריקה, פלפל, מלח
הופכים כל כבד בעדינות, ומפזרים שוב תבלינים
מטגנים את הבצל במחבת גדולה עד השחמה קלה
שופכים החוצה את רוב השמן שבו טוגן הבצל, אבל משאירים את הבצל
פורסים את הכבדים על גבי הבצל המטוגן וממשיכים לטגן על אש גבוהה עד צריבת כל הכבדים
הופכים את הכבדים וצורבים אותם מכל הכיוונים (כולל באמצע לאלו שנפתחים ל"פרפר")
מוציאים מהמחבת ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: בטטה
שתף את המתכון
