הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם בצל חתוך לפרוסות
3 כפות שמן
5 פרוסות דקות של פלפל אדום חריף טרי
420 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 ק"ג כבדי עוף טריים נקיים ושטופים
2 כפות דבש
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
250 מ"ל יין אדום מתוק
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן חם עד הזהבה. מוסיפים את הפלפלים האדומים החריפים וממשיכים לטגן. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שגם הפטריות מזהיבות.
שוטפים את הכבדים היטב במים קרים, מסננים, מוסיפים למחבת ומטגנים. לאחר שהכבדים מטוגנים היטב מוסיפים את הדבש והופכים את הכבדים בעדינות, מטבלים במלח ופלפל.
ממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות נוספות, ואז מעבירים את הכבדים לצלחת ושומרים במקום חם.
מוסיפים למחבת את היין ומצמצמים את הרוטב במשך 2-3 דקות עד שהוא מסמיך. מחזירים את הכבדים אל הרוטב וממשיכים לבשל כחמש דקות. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
