חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדים בפטריות ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבדים בפטריות ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם בצל חתוך לפרוסות
3 כפות שמן
5 פרוסות דקות של פלפל אדום חריף טרי
420 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 ק"ג כבדי עוף טריים נקיים ושטופים
2 כפות דבש
קורט מלח גס
קורט פלפל שחור גרוס
250 מ"ל יין אדום מתוק
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן חם עד הזהבה. מוסיפים את הפלפלים האדומים החריפים וממשיכים לטגן. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שגם הפטריות מזהיבות.
שוטפים את הכבדים היטב במים קרים, מסננים, מוסיפים למחבת ומטגנים. לאחר שהכבדים מטוגנים היטב מוסיפים את הדבש והופכים את הכבדים בעדינות, מטבלים במלח ופלפל.
ממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות נוספות, ואז מעבירים את הכבדים לצלחת ושומרים במקום חם.
מוסיפים למחבת את היין ומצמצמים את הרוטב במשך 2-3 דקות עד שהוא מסמיך. מחזירים את הכבדים אל הרוטב וממשיכים לבשל כחמש דקות. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון