חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף ביין ודובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שדרוג אמיתי לכבד עוף לארוחה חגיגית
כבדי עוף ביין ודובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שדרוג אמיתי לכבד עוף לארוחה חגיגית
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבד עוף
בצל קצוץ דק
חצי כוס שרי ברנדי
חצי כוס יין אדום יבש
2 כפות חומץ בלסמי
50 גרם דובדבן מסוכר
4 פרוסות לחם [ ללא הקשה ] טבול בביצה טרופה ומטוגן קלות במחבת
מלח ופלפל גרוס
כפית אבקת מרק עוף
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הכבדים במעט שמן יחד עם הבצל לא יותר מ7 דקות על אש בינונית
להעביר לכלי אחסון .
במחבת להוסיף את כל הנוזלים והדובדבן ולהוסיף קורט מלח ופלפל גרוס
לצמצם עדקבלת סמיכות[ אפשר להעזר בכפית אבקת מרק עוף]
להוסיף את הכבד ל3 דקות בישול נוספות על אש נמוכה.
להגיש על מצא לחם מטוגן ורוטב מעליו
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון