חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף בניחוח מעורב ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי שאכל התלהב מאוד.
כבדי עוף בניחוח מעורב ירושלמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מי שאכל התלהב מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
12 כבדי עוף
5-6 בצלים גדולים פרוסים לחצאי פרוסות דקות.
2 תפוחי אדמה, לא מבושלים חתוכים לקוביות (בינוניות)
כמון,מלח,פפריקה חריפה,פפריקה מתוקה,פלפל שחור גרוס דק.
שמן לטיגון.
מחבת רחבה וגדולה.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצלים בשמן, טיגון ארוך (בערך 40 דקות) על להבה בינונית.
לאחר מכן מוסיפים להם את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עוד חצי שעה.
מוסיפים את התבלינים (חוץ מהפלפל השחור), מערבבים עד שהתפוחי אדמה רכים למאכל.
מניחים מעל לכל את כבדי העוף,מוסיפים פלפל שחור ומלח לפי הטעם, מכסים את המחבת ונותנים להם להתבשל עוד כחצי שעה, מערבבים מדי פעם .
בתאבון.
מגיש: ronitcat
מקור: עצמי
שתף את המתכון