הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם כבד ברווז
צרור אספרגוס לבן
צרור אספרגוס ירוק
מספר עלי כוסברה
3 כפות שומן אווז
250 גרם חמוציות טריות
½ צרור עירית
לויניגרט: 1 כוס שמן זית
½1 כוסות חומץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חותכים את הכבד לפרוסות אחידות בעובי של 1 ס"מ. קולפים מעט את האספרגוס. מרתיחים כל צרור אספרגוס בנפרד במי מלח למשך 10 דקות. מעבירים למי קרח ומשהים בצד. זורים מעט מלח על פרוסות הכבד ומטגנים בשומן עד להשחמה (כשלוש דקות מכל צד). מניחים בצד. מערבבים את חומרי הויניגרט.
על מחצית מצלחת ההגשה מסדרים קצוות אספרגוס בצורת מניפה בצבעים מנוגדים (ירוק ולבן). מברישים את האספרגוס בויניגרט. על מחציתה השנייה של הצלחת מסדרים את כבד הברווז. מקשטים בעלי הכוסברה, העירית והחמוציות.
מגיש:
מקור: שף ברנרד קוסו ושף ז'אן קוסו
שתף את המתכון
