חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד ברווז מטוגן עם קצוות אספרגוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד ברווז מטוגן עם קצוות אספרגוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם כבד ברווז
צרור אספרגוס לבן
צרור אספרגוס ירוק
מספר עלי כוסברה
3 כפות שומן אווז
250 גרם חמוציות טריות
½ צרור עירית
לויניגרט: 1 כוס שמן זית
½1 כוסות חומץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חותכים את הכבד לפרוסות אחידות בעובי של 1 ס"מ. קולפים מעט את האספרגוס. מרתיחים כל צרור אספרגוס בנפרד במי מלח למשך 10 דקות. מעבירים למי קרח ומשהים בצד. זורים מעט מלח על פרוסות הכבד ומטגנים בשומן עד להשחמה (כשלוש דקות מכל צד). מניחים בצד. מערבבים את חומרי הויניגרט.
על מחצית מצלחת ההגשה מסדרים קצוות אספרגוס בצורת מניפה בצבעים מנוגדים (ירוק ולבן). מברישים את האספרגוס בויניגרט. על מחציתה השנייה של הצלחת מסדרים את כבד הברווז. מקשטים בעלי הכוסברה, העירית והחמוציות.
מגיש: dylam
מקור: שף ברנרד קוסו ושף ז'אן קוסו
שתף את המתכון