חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד הודו "מנצח"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד הודו "מנצח"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס ציר מרק עוף
גזר חתוך
בובדבן משומר מרוסק בבלנדר חצי כוס
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כוס יין אדום
מלח
קילו כבד הודו
50 גרם פירורי אגוזי מלך טחונים [ אפשר גם בוטנים טחונים]
פירורי לחם מהסוג הדק
ביצה טרופה
עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
לרסק בבלנדר את הגזר הדובדבנים להעביר לסיר ולבשל להוסיף את ציר המרק והיין
ולטבל.
לשנצל את כבדי העוף בתערובת פירורי הלחם והאגוזים הטחונים ולטגן כ 3 דקות בכל צד
להגשה :
לצקת מעט מהרוטב על צלחת הגשה לשים את הכבד להוסיף את הרוטב מעליו
ולקשט בעלה נענע
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: מימי הוד חפר
שתף את המתכון