חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד מטוגן בבצל ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דרך נוספת להכנת כבד עוף מטוגן שלא יהיה משעמם - וגם טעים.
כבד מטוגן בבצל ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דרך נוספת להכנת כבד עוף מטוגן שלא יהיה משעמם - וגם טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף מנוקה מגידים ושומנים.
5 פטריות שמפיניון טריות ללא רגל.
1 כפית גדושה אבקת מרק פטריות ("קנור").
1 כפית גדושה אבקת מרק בצל ("קנור").
100 גרם בצל
1/4 כוס מים
5 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לנקות ולחתוך את ראשי הפטריות לפרוסות דקות, לשים בכלי קטן , להוסיף מים ואבקות המרק ולבחוש.
לחתוך את הבצל לטבעות דקות ולטגן , על מחבת גדולה, עד שמזהיב היטב.
להוסיף את הכבד ולטגן תוך ערבוב, יחד עם הבצל, כ-2-3 דקות עד שהכבד עשוי היטב.
להוסיף את תערובת הפטריות ולטגן תוך ערבוב, עוד דקה.
להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון