הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד מנוקה משומן ועודפים
1 בצל גדול
1 תיבולית "שום פטרוזיליה" של " קנור"
1 תיבולית "בזיליקום" של " קנור"
1/3 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
לקלוף את הבצל, לחצות אותו ולפרוס לפרוסות דקות.
לחמם שמן במחבת גדולה שטוחה ולטגן את הבצל עד שקיפות.
לפורר את קוביות התיבול (אפשר לחתוך לפרוסות דקות - אז הקוביות מתפוררות) ולהוסיף לבצל
לערבב היטב ולהוסיף את הכבדים המנוקים.
לטגן , תוך ערבוב, במשך 2-3 דק' או עד שכל חלקי הכבד מטוגנים היטב (אין סימני דם)
להגיש חם עם תוספת כמו אורז לבן או תוספת בהירה אחרת.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
