חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עגל בחומץ בלסמי נוסח לוגאנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עגל בחומץ בלסמי brכל כך פשוט ופשוט מעדן
כבד עגל בחומץ בלסמי נוסח לוגאנו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עגל בחומץ בלסמי brכל כך פשוט ופשוט מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
8 פרוסות כבד עגל - סה"כ כחצי ק"ג, חתוכות לרצועות ארוכות
5 כפיות חומץ בלזמי
1/3 כוס שמן זית
2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות
כף אחת קמח לבן
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כמה עלי מרווה קצוצים דק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן זית עד שהם מתחילים להזהיב מעט.
טובלים את הכבדים בקמח ומניחים אותם במחבת.
מגבירים את האש למשך 2-3 דקות ומנמיכים שוב, כמה פעמים, תוך כדי
הוספת חומץ בלסמי, מלח פלפל ומרווה.
בסיום זרזפו מעט שמן זית
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון