הוראות הכנה
מרכיבים
400-500 גרם כבדי עוף מנוקים
75 גרם ענבים ירוקים
3 תאנים חתוכות לרבעים
2 כפות שמן קנולה
חצי כוס יין אדום מתוק
1 כף חומץ בלסמי
חצי כוס ציר עוף
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. ממליחים ומפלפלים מעט את הכבדים ומטגנים לסגירה בשמן. מוסיפים את הענבים והיין ומבשלים יחד כדי צמצום היין במחצית. מוסיפים שתיים מהתאנים, החומץ והציר ומבשלים יחד כשלוש דקות. מוציאים את הכבדים וממשיכים לצמצם את הרוטב כדי מחציתו.
מניחים את הכבדים בצלחת הגשה. מניחים בצלחת גם את הענבים והתאנים המבושלות ויוצקים מעל את הרוטב. מקשטים בפלחי התאנים הטריות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
