הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבד עוף טרי
1 כף שמן
1 כף חמאה
1 בצל אדום גדול, קלוף, חצוי ופרוס לרצועות
2 כוסות ענבים ירוקים
מיץ מתפוז אחד
מלח ופלפל
3 כפות ברנדי
מעט כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
במחבת מחממים את השמן ואת החמאה, וכשהם חמים מאוד מטגנים במהירות את הכבדים כך שיזהיבו יפה מבחוץ אך ישארו ורדרדים מבפנים.
מוציאים מהמחבת ושומרים במקום חמים.
מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים כשתי דקות, ואז את הענבים, מיץ התפוזים והכבד, ומבשלים יחד על אש בינונית כ-3-4 דקות.
מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הברנדי, ומעבירים לצלחת הגשה,
מפזרים מעט כוסברה קצוצה ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: עיתון
שתף את המתכון
