חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף ברוטב יין אדום וציר בקר- מנה עם רושם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף ברוטב יין אדום וציר בקר- מנה עם רושם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק'ג כבד עוף נקי
בצל בינוני פרוס
כוס ציר בקר
כוס יין אדום
בצל אשקלוני (שאלוט)
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה
במחבת שופכים כוס של ציר בקר,כוס יין אדום ובצל שאלוט קצוץ ומביאים לרתיחה עד לקבלת
חצי מהנוזל.
צולים הכבד מטעמי כשרות,במחבת טפלון מחממים שמן ומטגנים קלות את כבדי העוף והבצל
הפרוס. מוסיפים פנימה את רוטב היין ומשאירים על האש במשך דקה או שתיים (לפי מידת העשייה הרצויה מומלץ מדיום וול)
אופן הגשת המנה; מניחים בצלחת פירה מעליו מסדרים את כבדי העוף ואז שופכים את כל הרוטב שנשאר על הכבד לקישוט המנה מניחים עלי ארוגולה וטבעות בצל.
מגיש: עמית 38
מקור: פונדק עין כרם
שתף את המתכון