חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף בתפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד עוף בתפוחים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם כבד עוף חתוכים לקוביות בנוניות עד קטנות
20 גרם מרגרינה
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
2 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
½ כוס יין לבן יבש
2 כפות שמנת צמחית
פלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה
במחבת גדולה ממיסים את המגרינה ומוסיפים לה את הבצל, השום וקוביות התפוחים ומטגנים על להבה בינונית (בלי לרכך אותן יתר על המידה), לאחר מכן מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את הכבד על להבה בינונית כ- 7 דקות, מתבלים בפלפל לבן לפי הטעם, מוסיפים את תערובת תפוחי העץ שהשארנו קודם בצד ואת היין וממשיכים לבשל על להבה קטנה עוד כ- 2-3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השמנת, בודקים תיבול ומגישים.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון