הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
2 בצלים קצוצים דק
400 גרם פטריות שמפניון טריות חתוכות לרוחב [ לחצי]
שלושת רבעי כוס יין לבן יבש
3 כפות יין קינוח לבן מוסקט
כפית טרגון יבש
מלח
פלפל שחור גרוס
מרגרינה בטעם חמאה - כף
אופן ההכנה
במחבת ממיסים את המרגרינה עם השמן
מטגנים את הכבדים כ3 דקות מכל צד צוצאים מהמחבת לכלי אחר
באותה מחבת מטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את הפטריות היין המלח והפלפל
וטרגון
מבשלים יחד כ 7 דקות
סוגרים את האש מצננים מעט מוסיפים את הכבד ומגישים
מצוין עם אורז או קוסקוס או פירה
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
