הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבדי עוף
1 בצל בינוני
½ כפית "ציר בשר" -"קנור"
1/3 כוס יין אדום חצי יבש
1/3 כוס שמן זית לטיגון
קורט מלח
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית במחבת ווק.
לנקות את הכבדים משאריות (הכי טוב בעזרת מספריים חדות)
לפרוס בצל לטבעות דקות ולהכניס למחבת לטיגון קצר (עד שנעשה שקוף)
להוסיף ½ כפית "ציר בשר" של "קנור" לערבב עד המסה ולהוסיף את הכבדים ולטגן תוך ערבוב כ-2 דקות.
להוסיף את היין ולבשל 2-3 דקות. לבדוק תיבול ולתקן ע"י קורט מלח (לא חובה)
להפריד את הכבדים מן הרוטב בעזרת כף מחוררת.
להגיש חם . חלק מן הרוטב אפשר להוסיף על תפו"א פירה יחד עם מנה זו (מומלץ).
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
