חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף מטוגן בציר בשר ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש דרכים רבות לטגן כבד עוף. ההצעה הנוכחית קלה וטעימה.
כבד עוף מטוגן בציר בשר ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש דרכים רבות לטגן כבד עוף. ההצעה הנוכחית קלה וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבדי עוף
1 בצל בינוני
½ כפית "ציר בשר" -"קנור"
1/3 כוס יין אדום חצי יבש
1/3 כוס שמן זית לטיגון
קורט מלח
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית במחבת ווק.
לנקות את הכבדים משאריות (הכי טוב בעזרת מספריים חדות)
לפרוס בצל לטבעות דקות ולהכניס למחבת לטיגון קצר (עד שנעשה שקוף)
להוסיף ½ כפית "ציר בשר" של "קנור" לערבב עד המסה ולהוסיף את הכבדים ולטגן תוך ערבוב כ-2 דקות.
להוסיף את היין ולבשל 2-3 דקות. לבדוק תיבול ולתקן ע"י קורט מלח (לא חובה)
להפריד את הכבדים מן הרוטב בעזרת כף מחוררת.
להגיש חם . חלק מן הרוטב אפשר להוסיף על תפו"א פירה יחד עם מנה זו (מומלץ).
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון