חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עוף מטוגן, משודרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אוהב כבד עוף מטוגן. ישנם מספר תפריטים בספר המתכונים שלי, זו מנה מיוחדת. brיש כאן שילוב של טעמי הכבד והבצל המטוגן ומתובל בצורה מיוחדת. מנה מתאימה בהחלט br לאוהבי כבד עוף מטוגן.
כבד עוף מטוגן, משודרג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אוהב כבד עוף מטוגן. ישנם מספר תפריטים בספר המתכונים שלי, זו מנה מיוחדת. brיש כאן שילוב של טעמי הכבד והבצל המטוגן ומתובל בצורה מיוחדת. מנה מתאימה בהחלט br לאוהבי כבד עוף מטוגן.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (500 גרם) כבד עוף (קפוא ומופשר, או טרי)
1 בצל סגול בינוני, חתוך לטבעות דקות
¼ כוס שמן קנולה
1 כף חומץ בלסמי
1 כף חומץ הדרים (5%)
1 כפית רכז רימונים
½1-1 כפות אבקת מרק בצל
מלח ופלפל, לפי הטעם (טעים גם בלי זה)
אופן ההכנה
מנקים את שאריות השומנים והגידים מן הכבדים בעזרת מספריים חדים (אם משתמשים בכבד קפוא, יש להפשירו). מחממים את השמן במחבת עמוקה ("ווק") , בינתיים מכינים את הבצל , פרוס לטבעות דקות. מטגנים את הבצל בשמן החם עד השחמה, תוך ערבוב. מוציאים עם השמן לכלי פיירקס בינוני. מוסיפים את 2 סוגי החומץ ורכז הרימונים ומערבבים היטב. מטגנים את כבדי העוף באותה מחבת (אין צורך להוסיף שמן), מוסיפים את אבקת מרק הבצל ומערבבים בהקפצה עד לדרגת הצליה הרצוייה (אני אוהב את זה עשוי היטב עם סימני חריכה קלים). כאשר הכבד עשוי כרצוננו, מוסיפים את תערובת הבצל ומטגנים, תוך ערבוב, עוד כדקה.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון