הוראות הכנה
מרכיבים
בצל פרוס לטבעות
1/2 ק"ג כבדי עוף
1 כף ברנדי
קורט מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית כמון - אם אוהבים
חצי כפית אבקת מרק עוף
2 תפוחים פרוסים
1 כוס ענבים
עלה נענע טרייה לקישוט
אופן ההכנה
מטגנים בצל במעט שמן עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את הכבדים ומטגנים מעט.
מוסיפים את הברנדי, מלח, פלפל, כמון ואבקת מרק.
לאחר כ-6 דקות מוסיפים את התפוחים, ואחר כך את הענבים.
מכסים במכסה לעוד 3-4 דקות( זהירות לא לייבש מידי)
מומלץ להגיש על מחית תפוח אדמה ולקשט בעלה נענע.
מגיש:
מקור: עיתון
שתף את המתכון
