חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד עם שומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המנה קיבלתי מחברתי שאוהבת מאוד שומר. brפשוט לקק את העצבעות
כבד עם שומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המנה קיבלתי מחברתי שאוהבת מאוד שומר. brפשוט לקק את העצבעות
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג כבד עוף
בצל פרוס
4 שומר
מעט מרק עוף
מעט כורכום
מעט מלח
פלפל שחור
אפשר כמון אם אוהבים
ומעט מים
אופן ההכנה
מחמים שמן
פורסים את הבצל ושומר לפלחים דקים מתגנים עם שהבצל ניהיה שקוף
מוסיפים את הכבד ומערביבים יחדו, מי שמקפיד צריף לשרוף את הכבד.
מוסיפים מים ותבלנים ומבשלים על אש קטנה במשך רבע שעה .
תהנו
מגיש: עתליה
מקור:
שתף את המתכון