חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי בשר ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי בשר ברוטב חמוץ מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים לרוטב חמוץ מתוק
100 גרם רסק עגבניות
2 כוסות מים רותחים
2 כפות חומץ
2 כפות סוכר
3 כפות רוטב סויה
זנגוויל טחון או טרי ומגורר
מלח
1 כף קורנפלור מעורבות במעט מים קרים להסמכת הרוטב (לא חובה)
חובבי הפיטריות יכולים להוסיף לרוטב סלסילת פיטריות טריות פרוסות
מרכיבים לכדורי הבשר
1 ק"ג בשר טחון (רצוי תערובת של בשר בקר והודו אדום או עוף והודו)
2 ביצים
יין אדום
רוטב סויה
זנגוויל טחון או טרי ומגורר
פירורי לחם
מלח
אופן ההכנה
מערבבים את רסק העגבניות עם המים, החומץ, הסוכר והסויה, מרתיחים תוך כדי בחישה ומתבלים בזנגוויל ומלח לפי הטעם. מוסיפים את תערובת הקורנפלור והמים הקרים ובוחשים עד להסמכת הרוטב.
מערבבים את הבשר והביצים, מוסיפים יין, סויה, מלח וזנגוויל לפי הטעם.
מוסיפים פירורי לחם עד שהתערובת מקבלת סמיכות המאפשרת יצירת כדורים. טועמים ומוסיפים תיבול לפי הצורך.
מגלגלים בידיים רטובות כדורי בשר קטנים ומניחים ברוטב הרותח.
מבשלים כחצי שעה.
טיגון קל של כדורי הבשר בשמן עמוק ואחר כך בישול ברוטב, ייתן שיפור משמעותי למתכון
מגיש: imgold
מקור: עצמי
שתף את המתכון