הוראות הכנה
מרכיבים
קילוגרם בשר טחון
4 יחידות בצל
4 גבעולי כרפס, עלים+גבעולים
1/4 חבילה פטרוזיליה
1 חבילה אפונה, קפוא
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
2 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1.אופן הכנת כדורי הבשר: קוצצים את הבצל והפטרוזיליה דק מאוד.
2.מוסיפים את הבשר הטחון, את התבלינים חוץ מהמרק עוף,הכורכום,ורבע כפית פלפל שחור. מערבבים ויוצרים כדורים בינונים.
3.חותכים עוד בצל לפרוסות ואת הכרפס דק מאוד ומטגנים בסיר עם מעט שמן עד שמתקבל מצע שקוף. מוסיפים את האפונה והתבלינים עם כוס מים. מערבבים ומוסיפים את כדורי הבשר עם מים עד שהאפונה מתכסה.
4.מבשלים כחצי שעה עד שלא נשארים הרבה מים בסיר
מגיש:
מקור: goodfood
שתף את המתכון
