חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי גבינה במילוי זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי גבינה במילוי זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
מרכיבים לכ-100 כדורים:
לבצק:
3 כוסות קמח לבן (420 גרם)
½ כפית מלח
250 גרם חמאה או מרגרינה, רכה
250 גרם גבינה לבנה 9% או 5%
למילוי:
כ-100 זיתים ירוקים מגולענים
ציפוי:
100 גרם שומשום
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. שמים בקערה או במעבד מזון את הקמח, המלח, החמאה/מרגרינה והגבינה ומאחדים לבצק. הבצק מעט דביק בשלב הזה.
2. עוטפים את הבצק בניילון ושומרים במקרר כמה שעות, אפשר יום-יומיים.
3. קורצים מהבצק כמות של כפית בערך, לוקחים זית מגולען, עוטפים אותו בבצק ומגלגלים ביד לכדור קטן שנסגר ומכסה לגמרי את הזית.
4. שמים את השומשום בצלחת שטוחה, מגלגלים את הכדור בשומשום תוך הידוק, עד שיצופה לגמרי מכל הכיוונים.
5. מכינים כך כדורים מכל כמות הבצק ומניחים אותם בצפיפות בתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
6. אופים בחום גבוה 200° כ-30 דקות, עד להזהבה קלה (הכדורים האפויים צריכים להישאר די בהירים).
7. מגישים חם או קר. לאחר צינון הכדורים אפשר לשמור אותם בכלי אטום יומיים, או להקפיא ולחמם בתנור לפני הגשה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון