הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
750 גרם חזה עוף
1 תפוח אדמה מבושל וקלוף
2 פרוסות חלה מושרות וסחוטות
3 ביצים טרופות
2 כפות שמיר ופטרוזיליה קצוצים
2 כפיות אבקת מרק עוף
1 כף פירורי לחם
שומשום
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה טוחנים את חזה העוף עם הבצל המטוגן,עם תפוח האדמה המבושל ועם החלה.
מוסיפים את הביצים,עשבי הטיבול,אבקת מרק,פירורי לחם,פלפל שחור ומערבבים.
משהים ל-30 דקות למיצוי הטעמים.
בצלחת מערבבים פירורי לחם ושומשום.
בידיים רטובות צרים מעיסת הבשר כדורים קטנים,מצפים את הכדורים בתערובת פירורי הלחם והשומשום ומטגנים בשמן עמוק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון