הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
150 גרם כבד עוף או בקר
מעט פרורי לחם או קמח
1 ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
4 כוסות מרק צח
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד זהוב. להוסיף את הכבדים ולטגן על אש חזקה 3-4 דקות.
לטחון את הכבדים עם הבצל, להוסיף קמח, ביצה, מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה ולערבב היטב.
להרתיח מרק מח, ליצור כופתאות קטנות בידייים לחות ולהכניס למרק.
לבשל על אש נמוכה 10-15 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
