הוראות הכנה
מרכיבים
קילו כתף כבש טחון
2 בצלים קצוצים
צרור פטרוזליה קצוצץ דק
4 כפות שום כתוש
2 כפות כמון
2 כפות בהרט
מלח
לרוטב :
2 כוסות טחינה גולמית
2 כוסות מים
חצי כוס מיץ לימון
חצי כוס חומץ
4 כפות שום כתוש
צרור פטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
להכנת הכופתאות :
מערבבים את כל החומרים בקערת עירבוב לקבלת עיסה אחידה
יוצרים כדורים ומניחים על תבנית אפיה משומנת היטב ושומרים על מרחק של ס"מ בין אחד לשני
אופים בחום בינוני של 180 מעלות למשך 20 דקות
הרוטב :
מערבבים היטב את כל החומרים לקבלת מירקם דליל
מפזרים בתבנית מעל לכדורים את הרוטב מכסים בנייר כסף ואופים למשך 30 דקות בחום בינוני של 180 מעלות
מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: השף אחמד ג
שתף את המתכון
