חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיכר לחם איטלקי טוסקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ככר לחם איטלקית ממחוז טוסקנה מבוססת על בסיס פיצה טעים מאוד
כיכר לחם איטלקי טוסקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ככר לחם איטלקית ממחוז טוסקנה מבוססת על בסיס פיצה טעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים
רכיבים:
1/3 1 כוסות מים
2 כפיות סוכר
1/4 1 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
2 כפות קמח תירס
3 כוסות קמח
1/2 1 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית אבקת שום
1/4 כפית אבקת בצל
1/2 1 כפיות שמרים
אופן ההכנה
1.אפשר להכין במעבד מזון כך:
לשים במעבד את המים, סוכר, מלח ושמן זית ולעבד עד להמסת הסוכר והמלח.
להוסיף את השמרים, הקמח ושאר החומרים היבשים.
לעבד עד לקבלת בצק רך.
להוציא מהמעבד, לשים בקערה ולכסות במגבת כ-45 דקות עד לשימוש.
להכנה ידנית:
לערבב את המים, סוכר, מלח ושמן זית ולערבב עד להמסת הסוכר והמלח.
להוסיף את השמרים, קמח ושאר החומרים היבשים וללוש עד לקבלת בצק רך אך לא דביק מידי (כ-10-8 דקות).
לכסות במגבת ולהשאיר "לנוח" ל-45 דקות.
מקמחים היטב תבנית קפיצית ומשטחים על תחתיתה עלה בצק בעובי 5 ס"מ
ועושים שקערוריות עם הבוהן על פני הבצק ומשאירם "לנוח" ל-30 דקות נוספות להכפלת הנפח מורחים היטב בשמן זית עם מברשת.
מכניסים לתנור שחומם ל220 מעלות ל 35 דקות לערך עד שמשחים מוציאים ומקררים על רשת לפחות 15 דקות משחררים ואוכלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: גובאני
שתף את המתכון