חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסונים ממולאים בעוף ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסונים ממולאים בעוף ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם קמח
¾ כוס מים
1 כף שמן
למלית: 200 גרם חזה עוף קצוץ דק
200 גרם בשר בקר טחון
¼ כוס רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 שן שום קצוצה
½ בצל קטן קצוץ דק מאד
1 ס"מ זנגביל קצוץ דק מאד
1 כפית חומץ אורז
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח עם המים והשמן לקבלת בצק אחיד וגמיש. מערבבים היטב את חומרי המלית לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומשטחים אותם. ממלאים כל עיגול בערך בכף מלי וסוגרים למעין חצי סהר. מהדקים יחדיו את שני קצוותיו של אותו חצי סהר לצורת הגשה יפה יותר.
מניחים את הכיסונים בסיר עם מים רותחים למשך כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון