הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם קמח
¾ כוס מים
1 כף שמן
למלית: 200 גרם חזה עוף קצוץ דק
200 גרם בשר בקר טחון
¼ כוס רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 שן שום קצוצה
½ בצל קטן קצוץ דק מאד
1 ס"מ זנגביל קצוץ דק מאד
1 כפית חומץ אורז
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח עם המים והשמן לקבלת בצק אחיד וגמיש. מערבבים היטב את חומרי המלית לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומשטחים אותם. ממלאים כל עיגול בערך בכף מלי וסוגרים למעין חצי סהר. מהדקים יחדיו את שני קצוותיו של אותו חצי סהר לצורת הגשה יפה יותר.
מניחים את הכיסונים בסיר עם מים רותחים למשך כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
