חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני פירות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כיסוני פירות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת ריבועי בצק עלים "מעדנות" (800גר')
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 גביע קרם פרש
1 ק"ג תות שדה טריים ופרוסים (או כל פרי אחר נבחר)
אבקת סוכר
1 חלמון מהול במעט מים
לרוטב:
½ק"ג תותים
200 גר' אבקת סוכר
מיץ מ-½לימון
אופן ההכנה
1. מפשירים את ריבועי הבצק על פי ההוראות שעל גבי האריזה
2. מקציפים את השמנת והסוכר לקצף יציב, מוסיפים לקצפת את הקרם פרש בתנועות קיפול
3. חוצים כל ריבוע בצק ל-2 משולשים. מורחים בחלמון ביצה
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-190°c כ-15 דקות או עד שהבצק משחים, מצננים
5. חוצים כל משולש לרוחב, מניחים מעט תותים מעל לבסיס אחד
6. עורמים מעט מהקצפת מעל לתותים, מכסים בחצי השני
7. טוחנים את כל חומרי הרוטב
8. מניחים בצלחת רוטב, לידו משולש ממולא, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים
9. מקשטים בעלה של נענע
10. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מעדנות
שתף את המתכון