חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כיסוני תפוחי אדמה מוקרמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רביולי
כיסוני תפוחי אדמה מוקרמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רביולי
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג קמח מנופה
1 תפו"א בינוני מבושל עבור הקמח
2 תפו"א בינוניים מבושליםלמלית
1 בצל קטן מגורד
½1 כוס חלב
½ כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 גיבעול רוזמרין
מלח
פלפל שחור
שמן זית
מים קרים
אפשר להכין מלית אחרת
אופן ההכנה
1. למעוך את תפו"הא לבצק עד שיהיה מעוך דק - אפשר להעביר
דרך נפת קמח בלחיצה ע"י כף או מרית.
2. להוסיף לתפוה"א את הקמח, מים, מלח ומעט שמן זית וללוש
עד לקבלת בצק קשה ואחיד הניתן לרידוד.
3. למעוך את תפוה"א למלית להוסיף להם את הבצל, מלח, פלפל
שחור וכף אחד של גבינה.
4. לרדד את הבצק לעובי של 3 עד 4 מ"מ ולחתוך החוצה עיגולים
ע"י קופסת טונה ריקה.
5. לכל עיגול לשים כפית ועוד קצת מהמלית, לקפל את העיגול לשניים
ולהדק עם האצבעות את השוליים. להניח על מגבת יבשה למשך
שעה.
6. להרתיח מים בסיר להוסיף מלח ולבשל את הכיסונים אחרי ציפתם
כ - 8 עד 10 דקות.
7. להרתיח את החלב עם הרוזמרין, להוסיף מלח ולהנמיך את האש
ולבשל עד לצימצום הכמות לחצי.
8. לסדר בכלי הגשה חסין אש את הכיסונים, להוסיף לחלב החם את
הגבינה,ושמן זית לערבב ולצקת על הכיסונים. להכניס לתנור שחומם
ל - 160 מעלות למשך 10 דקות.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון