חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנאפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנאפה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רבע קילו אטריות לקדאיף
100 גרם חמאהמרגרינה (מומס)
350 גרם גבינת ריקוטה בלי מלח
לסירופ:
כוס סוכר
כוס מים
כפית מי ורדים (לפי טעם)
אופן ההכנה
סירופ:
1. מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ.
2. לקראת סיום מוסיפים את מי הורדים לפי הטעם הרצוי.
כנאפה:
1. במחבת יוצקים את השומן ומעליו משטחים את אטריות הקדאיף.
2. מהדקים את האטריות לתחתית כך שהשומן יעלה מעל ויכסה את האטריות.
3. מסדרים את הגבינה בצורה אחידה מעל הקדאיף.
4. מניחים על הגז על אש בינונית.
5. בזמן שהכנאפה מתבשל מסובבים אותו כך שהבישול יתפוס בכל מקום כ- 15 דקות.
6. לאחר בישול הכנאפה הופכים את הכנאפה על מחבת או כל משטח בגודל הרצוי כך שהגבינה תמצא בתחתית.
7. יוצקים את הסירופ מעל הכנאפה ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: מסעדת כנאפה
שתף את המתכון