חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנאפה עם אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנאפה עם אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חמאה,שערות של קדאיף,אגוזים קצוצים,פיסטוקים קצוצים,וסירופ סוכר חם
אופן ההכנה
1.מחממים חמאה בשתיי מחבתות,מסדרים בכל אחת שכבה אחידה של שערות קדאיף ומטגנים עד שהצד התחתון מזהיב. מוסיפים במהלך הטיגון עוד חמאה מומסת לפי הצורך
2.זורים אגוזים קצוצים על שכבת הקדאיף במחבת אחת והופכים מעל את שכבת הקדאיף מהמחבת השנייה,כשהצד המטוגן כלפי מעלה. מהדקים את שתי דסקיות הקדאיף היטב זו לזו ומחלקים לצלחת הגשה
3.יוצקים מעל סירופ סוכר חם,מפזרים פיסטוקים קצוצים ומגישים
מגיש: שירן16
מקור: מהתוכנית שום פלפל ושמן זית
שתף את המתכון