הוראות הכנה
מרכיבים
כנפיים
קורנפלור
חלבון ביצה
רוטב סוייה
שמן שומשום
רוטב צילי מתוק (ניתן להכין ברטבים שונים)
שומשום או קצח לקישוט
אופן ההכנה
את הכנפיים מחלקים לחצי .את חציי הכנפיים מניחים בקערה
מוסיפים לקערה חלבון ביצה ,רוטב סויה,מעט שמן שומשום ,קורנפלור ומשרים למשך כ:שעה
לאחר ההשרייה מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק ומוציאים ע"ג מסננת
בווק מחממים רוטב צילי מתוק (דבש,רוטב בר בי קיו,או רוטב שרוצים )עם מעט מים
ומקפיצים את הכנפיים למספר דקות
להגשה מפזרים מעט שומשום או קצח ומגישים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
