הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג כנפיים
3/4 כוס סירופ מייפל
3/4 כוס קטשופ
4 כפות רוטב סויה
2 ביצים
פירורי לחם
1 כפית שום כתוש
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפיות אבקת מרק
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
1.לבשל את הכנפיים כמה דקות במים רותחים.
2.לערבב סירופ מייפל, קטשופ, סויה, להשרות את
הכנפיים במשרה, 30 דקות (לא חובה).
3.להכין שתי צלחות,לערבב ביצים, שום , תבלינים
בצלחת אחת, בשניה לשים פירורי לחם.
4.לטבול את הכנף בביצה ואח"כ בפירורי לחם.
5.לטגן בשמן עמוק וחם מכל הצדדים עד שמזהיב.(לשים לב זה קורה מהר).
מגיש:
מקור: אילנה תפוז
שתף את המתכון
