הוראות הכנה
מרכיבים
3 כנפי הודו חצויות
2 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול פרוס
100 גרם פטריות שמפיניון חצויות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
בסיר רחב מניחים את הכנפיים עם צד העור כלפי מטה. מטגנים קלות להשחמה קלה בשומן שניגר מהכנף עצמה. הופכים את הכנפיים ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים יחד עד שהבצל מזהיב קלות. מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. זורים מעל הכל את התבלינים. מוסיפים כשתי כוסות מים, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
