הוראות הכנה
מרכיבים
כנפי עוף חתוכות ל-2
1-2 כפות רוטב טריאקי
1-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
פפריקה
גריל עוף
מלח
פלפל
אופן ההכנה
לסדר את כנפי העוף בתבנית פיירקס
לערבב בקערה רוטב טריאקי, רוטב צ'ילי מתוק, פפריקה, גריל עוף, מלח ופלפל.
לשפוך מעל הכנפיים שבתבנית.
לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור ב-200 מעלות.
לאחר כחצי שעה להוציא מהתנור ולהפוך את הכנפיים, להחזיר לתנור, מכוסה לעוד חצי שעה.
להוציא מן התנור, להפוך שוב את הכנפיים ולהסיר את נייר האלומיניום. להכניס לתנור ולהמשיך לאפות עד שהכנפיים מקבלות צבע אדמדם שחום
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
