הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית בגודל הרצוי
שליש כוס שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
מלח
2 דפי אפיה
קערה חסינה למיקרו
אופן ההכנה
שוטפים את הכרובית ומנקים מעלים (משאירים אותה שלימה!!!)
מניחים את הכרובית על נייר אפייה אחד
מערבבים את השמן והתבלינים ומברישים היטב את כל הכרובית
מכסים מלמעלה בעוד נייר אפייה (הכרובית עטופה מכל צידיה כמו מתנה) ומכניסים אותה לקערת פלסטיק למיקרו.
מפעילים את המיקרו לעשרים דקות
בתום ההכנה מוציאים את דפי האפייה ומניחים את הכרובית על צלחת הגשה עם סכין ליד.
מ ד ה י ם!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
