הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית שלמה
כף שום כתוש
2 כפות דבש (רצוי לחמם מעט במיקרו שיהיה מעט נוזלי)
מעט שמן קנולה
2-3 כפות אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
בצל גדול
אופן ההכנה
מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים
שוטפים היטב ומסננים.
מפזרים בתבנית חד פעמית
מוסיפים את כל החומרים למעט הבצל על הכרובית ומעסים כך שכל פרחי הכרובית יהיו עטופים.
חותכים את הבצל לטבעות ומפזרים מעל.
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור בחום של כ-150°c למשך כ- 30-40 דק'
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-10 דק'.
פשוט וטעים !!!
בתאבון !!!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
