הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית מופרדת לפלחים
1 כף מיונז קל (5%)
4-5 טיפות טבסקו
1 כף פירורי לחם
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מרתיחים את הכרובית במי מלח כשלוש דקות. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לקערה. מערבבים את המיונז הקל עם הטבסקו ומערבבים עם הכרובית כך שהפרחים של הכרובית יהיו מצופים קלות בתערובת. מסדרים את הפרחים בתבנית אפייה בגודל מתאים. זורים מעל את המלח, הפלפל ופירורי הלחם. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות ולאחר מכן לגריל ב-250 מעלות למשך 5 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
